سرمایه گذاری برای تولید
با حضور مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت؛

از همکاران یگان انتظامی مستقر در شرکت ارتباطات زیرساخت تجلیل شد

۲۳ مهر ۱۴۰۴

آرشیو آخبار
از همکاران یگان انتظامی مستقر در شرکت ارتباطات زیرساخت تجلیل شد
مراسم قدردانی از تلاش های همکاران یگان انتظامی مستقر در شرکت ارتباطات زیرساخت با حضور مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار شد.

به گزارش رابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، این مراسم با حضور بهزاد اکبری معاون وزیر، رئیس هیئت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، سرهنگ علی محمدیان فرمانده یگان انتظامی حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری، حسنی رئیس مرکز حراست وزارت، نوروزی مدیرکل حراست شرکت ارتباطات زیرساخت و جمعی از همکاران تلاشگر یگان انتظامی مستقر در شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار شد.

در این نشست اکبری یکی از مهمترین ارکان بقای هر جامعه و عامل پیشرفت را نظم و امنیت دانست و افزود: نقش برجسته و ارزشمند فراجا در ایام جنگ 12 روزه و همکاری منسجم با همکاران شرکت ارتباطات زیرساخت برای پایداری شبکه ارتباطی کشور، حائز اهمیت بود.

نیروی انتظامی 2

وی آرامش و امنیتی که در کشور برقراراست را مهم برشمرد و از تلاش ها، جانفشانی ها و مجاهدت های شبانه روزی نیروهای فراجا تقدیر کرد.

معاون وزیر ارتباطات با بیان اینکه در جنگ 12 روزه، نیروهای فراجا با شجاعت در کنار همکاران شرکت ارتباطات زیرساخت ایستادند و در پایداری شبکه زیرساخت نقش بسزایی داشتند، افزود: در عصر تحول دیجیتال و به دلیل شرایط حساس کشور پایداری شبکه حساس و کلیدی است که با کمک یگان انتظامی این مهم برقرار می شود.

نیروی انتظامی 1

در ادامه سرهنگ علی محمدیان فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری اظهار کرد: یکی از بهترین یگان های انتظامی مستقر کشور، یگان انتظامی مستقر در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است.
وی با اشاره به دو مولفه امنیت و فرهنگ به عنوان پایه های اصلی شکوفایی و رشد هر کشور، تعامل و همکاری تنگاتنگ یگان انتظامی و شرکت ارتباطات زیرساخت را قابل تحسین دانست.
حسنی رئیس مرکز حراست وزارت ارتباطات با گرامی داشت یاد و خاطره شهدا بخصوص شهدای تامین کنندگان نظم و امنیت تصریح کرد: امنیت پایدار مبنای توسعه هر کشور است.
وی خاطر نشان کرد: حضور پررنگ شما قوت قلب همه مردم به شمار می رود و تعامل ارزشمند مجموعه فراجا و خانواده ارتباطات موجب دلگرمی است.

نیروی انتظامی 3

در ادامه نورزوی مدیر حراست شرکت ارتباطات زیرساخت گفت: امنیت امروز بیشتر در مرکز ارزش های سازمانی قرار دارد و در کنار عدالت و شفافیت ضامن حیات اجتماعی و فردی است.

در این مراسم سرهنگ نعیمی فرمانده یگان مستقر در مجموعه گزارشی از فعالیت ها و همکاری های کارکنان یگان با همکاران شرکت ارتباطات زیرساخت ارایه کرد.
در پایان مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اهدای شاخه گل و لوح تقدیر، از همه کارکنان فراجا مستقر در یگان حفاظت شرکت ارتباطات زیرساخت قدردانی کرد.

دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
از همکاران یگان انتظامی مستقر در شرکت ارتباطات زیرساخت تجلیل شد