سرمایه گذاری برای تولید
به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات؛

جلسه هم اندیشی با دستگاه های اجرایی استان بوشهر برگزار شد

۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴

آرشیو آخبار
جلسه هم اندیشی با دستگاه های اجرایی استان بوشهر برگزار شد
به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات جلسه هم اندیشی و آموزشی ویژه مدیران و رابطین روابط عمومی دستگاه های اجرایی و ادارت در استان بوشهر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، به مناسبت روز روابط عمومی و ارتباطات جلسه هم اندیشی و آموزشی ویژه مدیران و رابطین روابط عمومی دستگاه های اجرایی و ادارت با حضور علی‌اصغر شفیعیان، مشاور معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری و احسان جهانیان، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری بوشهر، صبح پنجشنبه ۲۵اردیبهشت ۱۴۰۴ در سالن کوثر استانداری بوشهر برگزار شد.

مشاور معاون ارتباطات و اطلاع‌رسانی دفتر رئیس‌جمهوری ضمن ارائه نکات آموزشی با تأکید بر ضرورت تقویت جایگاه روابط عمومی‌ها در ادارات گفت: مدیران روابط عمومی باید به‌صورت مستمر دانش و مهارت‌های تخصصی خود را ارتقا دهند و در این راستا، برگزاری دوره‌های آموزشی در سطح استان ضروری است.وی با اشاره به لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و منسجم از عملکرد دولت، خاطرنشان کرد: انعکاس خدمات نظام و دولت از وظایف اساسی روابط عمومی‌هاست؛ موضوعی که همواره مورد تأکید رهبر معظم انقلاب و مسئولان ارشد نظام بوده است.


دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
جلسه هم اندیشی با دستگاه های اجرایی استان بوشهر برگزار شد