۴ آذر ۱۴۰۲

به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، عیسی زارع پور، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، جمعه 3 آذرماه، به مناسبت هفته بسیج در نشست صمیمی مسوولان بسیج دانشجویی دانشگاه های کشور در وزارت ارتباطات، حضور یافت و در جلسه ای دو ساعته پای حرف های بسیجیان دانشجو نشست.
زارع پور در این نشست دوستانه، ابتدا به فرآیند طراحی و پیشرفت شبکه ملی اطلاعات در سال های گذشته پرداخت و با اعلام اینکه هم اکنون این شبکه پیشرفت حدود 64 درصدی دارد، ادامه داد: شبکه ملی اطلاعات، شبکه ای پرسرعت، با کیفیت و امن در گستره ایران است که نیازهای مردم را در حوزه های مختلف پاسخگو است.
وزیر ارتباطات ادامه داد: در ابتدای این دولت پیشرفت شبکه ملی اطلاعات، 23 درصد بود که در کمتر از 2 سال به حدود 64 درصد رسیده است.
وی افزایش دو تا سه برابری ترافیک تولید داخل کشور را یکی دیگر از دستاوردهای مهم دانست و افزود: در این دولت با تبادل ترافیک داخلی 6.5 ترابیت برثانیه رکورد تولید ترافیک داخل شکسته شد.
زارع پور درباره مشکلات زیرساخت های ارتباطی گفت: راه حل اساسی برای این مشکل، فیبرنوری منازل و کسب و کارهاست که با آماده کردن زیرساخت های آن، اجرای این پروژه از یک سال گذشته آغاز شده و تاکنون نیز در 100 شهر تکمیل و سرعت های تا 900 مگابیت برثانیه نیز به مردم ارائه شده است.
وی افزود: برنامه داریم تا پایان سال 1404 تمام شهرهای کشور را تحت پوشش این شبکه قرار دهیم و براساس برنامه هفتم توسعه نیز تا سال 1407 باید تمام ساختمان های کشور به فیبرنوری متصل شوند.
وی با تشریح مدل های مختلف مدیریت فضای مجازی در کشورهای دیگر، تاکید کرد: اگر می خواهیم مستعمره دیجیتال کشورهای دیگر نباشیم باید سکوهای خود را داشته باشیم چرا که در آینده نزدیک این سکوها هستند که کشورها را مدیریت می کنند.
زارع پور به توسعه ارتباطات روستایی در5500 روستا در دولت سیزدهم اشاره کرد و افزود: برای ارائه سرویس های مختلف بر اساس فناوری اطلاعات به تمام مردم کشور، به این ارتباطات نیاز داریم.
وی تصریح کرد: بر اساس برنامه هفتم توسعه تمام دستگاه های عمومی و دولتی مکلف شده اند که تا پایان این برنامه صددرصد خدمات خود را به صورت هوشمند به مردم ارائه کنند.
در پایان وزیر ارتباطات به سوالات و موضوعات مطرح شده از سوی دانشجویان حاضر پاسخ داد.
در حاشیه این مراسم، نمایشگاهی از اقدامات و فعالیت های شرکت های وابسته وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، برگزارشد که شرکت ارتباطات زیرساخت نیز به ارائه دستاوردهای خود پرداخت و با رائه بروشور معرفی شرکت به سوالات دانشجویان پاسخ داد.