سرمایه گذاری برای تولید

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از نمایشگاه " فرصت های ساخت داخل و رونق تولید " بازدید کرد

۲۹ تیر ۱۳۹۸

آرشیو آخبار
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از نمایشگاه " فرصت های ساخت داخل و رونق تولید " بازدید کرد
مهندس حمید فتاحی معاون وزیر،رئیس هیات مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت به اتفاق هیات همراه ,صبح امروز از نمایشگاه " فرصت های ساخت داخل و رونق تولید " بازدید و در غرفه شرکت ارتباطات زیرساخت حضور یافت .

به گزارش روابط عمومی وامور بین الملل؛ در این دیدار مهندس نرگس طاهری معاون راهبردی و توسعه کسب و کار و مهندس رادکانی معاون فنی ، مهندس فتاحی را همراهی می کردند ،

5

بر اساس این گزارش ، مهندس کشاورز عضو هیات مدیره و تقی محمدی معاون توسعه منابع از دیگر مهمانان امروز غرفه شرکت ارتباطات زیرساخت بودند .

نمایشگاه

شرکت ارتباطات زیرساخت در اولین نمایشگاه فرصت های ساخت داخل و رونق تولید که به مدت چهار روز از ۲۷ تیر در محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برپا شده است با استقرار در سالن ۱۸ غرفه شماره ۳ حضور دارد. 

2

3aa

5a

در این نمایشگاه که با هدف رونق تولید و داخلی سازی نیازهای صنایع برپا شده است ، ۲۱۰ شرکت بزرگ و فرادستی در حوزه های خودرو و قطعات ، لوازم خانگی ، صنایع معدنی فلزی و غیر فلزی مخابرات ، صنایع دریایی و نفت و گاز و پتروشیمی در فضایی نزدیک به ۱۱ هزار متر مربع ، کمبودها و نیازهایشان را به نمایش گذاشته و از صنعتگران ، دانشگاهیان ، کارگاه های کوچک و استارت آپ ها دعوت کرده اند تا برای رفع این نیازها پیشگام شوند. .
آنچه این نمایشگاه را از دیگر نمایشگاه ها متمایز می کند عرضه نیازها به جای نمایش دستاوردهاست.


دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از نمایشگاه " فرصت های ساخت داخل و رونق تولید " بازدید کرد