۱۸ اسفند ۱۳۹۷

دکتر صادق عباسی شاهکوه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اعلام این مطلب در جلسه " ملاقات عمومی وهم اندیشی همکاران مجتمع ارتباطی انقلاب اسلامی (lct ) و ساختمان امام خمینی(ره) " با اشاره به عملکرد سال 97 شرکت گفت : در بخش شبکه علیرغم شرایط سخت؛انجام پروژه های این شرکت ادامه یافت و فیبرنوری مسیرهای تعیین شده انجام شد به طوریکه در سطح کشور حدود 2000 کیلومتربه مجموع شبکه فیبرنوری کشور اضافه شد .
وی به تکمیل و افتتاح پروژه تدبیر در بخش انتقال اشاره کرد و افزود : با بهره برداری از این پروژه مهم ظرفیتهای شبکه داخلی و ترانزیت به نحو قابل ملاحظه ای افزایش پیدا کرد .
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به اهمیت ویژه پروژه توسعه هسته مرکزی شبکه ملی اطلاعات کشور ( توسعه شبکه IP) گفت : این پروژه از ورود تجهیزات تا نصب و راه اندازی آن با زحمات و تلاشهای مسئولانه و شبانه روزی کلیه همکاران بالاخص بخش فنی به صورت فشرده و در کوتاهترین زمان ظرف مدت ده ماه اجرا شد .
عباسی شاهکوه با اشاره به جلسه هم اندیشی برگزار شده با مشتریان و اعلام رضایت آنها از نحوه ارائه خدمات , به رویکرد جدید شرکت مبتنی بر جلب رضایت مشتریان اشاره کرد و افزود : ارائه خدمات کیفی مناسب و پایدار نشانه ای از همت مسئولین و کارکنان بر حرکت در مسیر مشتری گرایی است .
دکتر عباسی اضافه کرد : همزمان که به فکر بهبود و توسعه پایداری همیشگی شبکه هستیم؛ درصددهستیم امکانات و خدمات را همچون فیبر تاریک با رعایت صرفه و صلاح شرکت و در چارچوب سیاستهای ابلاغی وزارت متبوع و مجمع عمومی هیات مدیره به درخواست کنندگان واگذار کنیم .
مدیرعامل در این نشست که با حضورمعاونین ومدیران حوزه فنی در مجتمع ارتباطی انقلاب اسلامی برگزار شد به سوالات هر یک از همکاران در خصوص مسائل رفاهی , پیاده سازی چارت سازمانی و تغییرات ساختار سازمانی, تغییر وضعیت نیروها و ... پاسخ داد.