نشست خبری مدیرکل ارتباطات زیرساخت استان قزوین با نمایندگی های خبرگزاری ایسنا , مهر وبرنا
مهندس حسین قلی پور مدیرکل ارتباطات زیرساخت استان قزوین در گفتگو با نمایندگی های خبرگزاری های ایسنا مهر و برنا گفت : در عرصه زیرساخت ارتباطی خوشبختانه موفقیت های ارزشمندی کسب کرده و قادریم نیازهای خود را در عرصه فنی و مهندسی تامین کنیم که این افتخار از دستاوردهای انقلاب اسلامی است .
مهندس قلی پور که به مناسبت گرامیداشت ایام ا... دهه فجر در نشست خبری با این خبرگزاری ها شرکت کرده بود در خصوص فعالیت ها و اقدامات انجام شده این اداره کل در دولت تدبیر وامید توضیحاتی را ارائه کرد .
وی در خصوص شبکه فیبرنوری اظهارکرد : در حال حاضر 716 کیلومتر فیبر نوری در استان ایجاد شده و با استانهای همجوار ارتباط داریم .
مدیرکل ارتباطات زیرساخت قزوین با بیان برخی از دستاوردهای زیرساخت ارتباطی در استان افزود : میزان رشد شبکه انتقال استان در سال 89 حدود 20 گیگ ظرفیت بود در حالی که این میزان در شرایط کنونی به 326 گیگ و به میزان 16 برابر افزایش یافته است .