به گزارش دفتر روابط عمومی وامور بین الملل ؛ دکتر عباسی شاهکوه مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در این مراسم که با حضور مسئول کرسی یونسکو در آموزش و یادگیری الکترونیکی ایران , دبیرکل کمیسیون ملی یونسکو ، و فعالان حوزه یادگیری الکترونیکی در روز بیست و ششم آذرماه جاری در محل سازمان اسناد و کتابخانه ملی برگزار شد طی سخنانی خاطرنشان کرد : شرکت ارتباطات زیرساخت متولی هسته شبکه ملی اطلاعات است و با ایجاد 70 هزار کیلومتر فیبرنوری در اقصی نقاط کشور , برقراری ارتباط را حتی در زمان وقوع حوادث تامین کرده است.
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت با اشاره به الزامات مصوبه شورای عالی فضای مجازی به تشریح وضعیت شبکه ملی اطلاعات پرداخت و گفت : شبکه ملی اطلاعات زیرساخت فضای مجازی کشور می باشد .
وی به موضوع امنیت در اینترنت اشاره کرد و گفت : تمام نکاتی که در سندهای راهبردی برای توسعه شبکه در دنیا مد نظر می باشد در سند شبکه ملی اطلاعات کشور نیز در نظر گرفته شده است .
دکتر عباسی شبکه ملی اطلاعات را شبکه ای پرظرفیت و پهن باند دانست و افزود: به علت نقش حیاتی این شبکه در کشور , کیفیت و پایداری آن همواره مد نظر بوده و برای ما مهم است چون وجود ضعف در این شبکه بر سرویس ها و شبکه های داخلی کشور تاثیر گذار است .
وی فعال بودن حدود 110 میلیون سیم کارت نسل سوم و چهارم و توسعه کسب و کار اینترنتی را نشانه موفقیت و پایداری این شبکه دانست وگفت : سرشماری نفوس, ثبت نام یارانه ها و کارت سوخت به صورت الکترونیکی نشانه کیفیت بالای این شبکه برای ارائه خدمات می باشد .
دکتر عباسی دسترسی آزاد و با کیفیت به خدمات اینترنتی را حق مردم دانست و با اشاره به تلاش های فراوان برای توسعه زیرساخت ارتباطی کشور تاکید کرد : شبکه ارتباطی کشور در 5 سال اخیر توسعه خوبی پیدا کرده و خوشبختانه پایداری مطلوبی دارد به نحوی که هموطنان در هر مقطع زمانی می توانند دسترسی ارتباطی مناسبی داشته باشند .
وی با تشریح ظرفیت سازی های صورت گرفته در زیرساخت ارتباطی کشور گقت : 70 هزار کیلومتر فیبرنوری در 350 شهر و چند هزار روستا ایجاد شده که با ایجاد این شبکه ظرفیت ترافیک داخلی در یک سال اخیر تقریبا 3 برابر شده است .
دکتر عباسی با اظهار امیدواری نسبت به توسعه کافی زیرساخت ها در آینده خاطر نشان ساخت : به دلیل توسعه شبکه فیبرنوری بین مراکز استانها و سایر مراکزی که در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت است و توسعه شبکه انتقال نوری با فناوریهای روز دنیا و شبکه IP با تجهیزات نوین، ظرفیت زیرساخت ها در بخش هسته شبکه ملی اطلاعات توسعه خیلی خوبی پیدا کرده است.
وی افزود: توسعه شبکه ملی اطلاعات طی سال های اخیر رشد فزاینده کسب وکارها و فراهم کنندگان محتوا و خدمات داخلی را در پی داشته است , به طوری که در یک سال اخیر مصرف ترافیک داخلی بیش از 3 برابر شده ولی مصرف اینترنت به نسبت بسیار کمتری افزایش یافته است .
در پایان این مراسم , با توجه به اینکه فناوری اطلاعات و ارتباطات توانسته است مؤلفه های فرایندهای یاددهی , یادگیری و ساختار نظام آموزشی را متحول سازد و با توسعه روزافزون این ابزارها، تغییر و تحول در عرصه آموزش و پژوهش رخ داده ومنجربه دستاوردهای نوینی همچون یادگیری الکترونیکی شده است, از سازمان های مؤثر در توسعه و ارتقای جایگاه یادگیری الکترونیکی تقدیر و به همین منظور تندیس ولوح سپاس به دکتر عباسی مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت اعطاء شد