۱۲ مهر ۱۳۹۷

صبح امروز در دومین روز نمایشگاه بین المللی تلکام 2018 , دکتر عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس شورای اسلامی و هیات همراه ضمن بازدید از نمایشگاه , در غرفه شرکت ارتباطات زیرساخت حضور یافته و از این غرفه دیدار کردند.
به گزارش دفتر روابط عمومی و امور بین الملل شرکت ارتباطات زیرساخت , دکتر عارف عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و نماینده مجلس شورای اسلامی از غرفه شرکت ارتباطات زیرساخت واقع در سالن 8 و9 نمایشگاه بین المللی تلکام بازدید کرد و از نزدیک در جریان اقدامات این شرکت قرار گرفت .
در این دیدار وضعیت موجود شرکت ارتباطات زیرساخت برای دکتر عارف و هیات همراه تشریح و ضمن بیان اقدامات انجام شده در جهت ایجاد زیرساخت های لازم برای تحقق دولت الکترونیک و شبکه ملی اطلاعات, پروژه های در دست اقدام این شرکت نیز معرفی شد .
دکتر عارف ضمن تقدیر از فعالیت های انجام شده شرکت ارتباطات زیرساخت , از تلاش های مدیران و کارکنان این شرکت تشکر و قدردانی و این اقدامات را گام های موثر و اساسی برای تحقق دولت الکترونیک و نیل به توسعه پایدار در کشور دانست .