۲۱ فروردین ۱۳۹۷

شرکت ارتباطات زیرساخت در ایام نوروز امسال ، بیش از43 میلیون 457 هزاردقیقه ترافیک بین الملل هموطنان را بین ایران و دیگر کشور های جهان برقرار کرد.
مهندس سهراب آغ بیات مدیر کل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت با اعلام این مطلب افزود: از این حجم مکالمه، بیش از 28 میلیون و 976هزار دقیقه سهم ترافیک صادره از ایران به دیگر کشورها وحدود 14 میلیون و 481 هزاردقیقه سهم ترافیک وارده بین الملل به کشور بود.
وی توضیح داد: بیشترین مسیر ترافیک بین الملل مربوط به کشور های افغانستان ، عراق، امارات، ترکیه، پاکستان، آمریکا، آذربایجان، کانادا و آلمان بوده است.
مهندس آغ بیات ادامه داد: اوج ترافیک روزانه مربوط به روز اول فروردین سال 1397 بوده است که در این روز بیش از 4 میلیون و 530 هزاردقیقه مکالمه مبادله شد.
مدیر کل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه شرکت ارتباطات زیرساخت در پایان گفت: شرکت ارتباطات زیرساخت پیش بینی های فنی لازم را برای ساعت پیک ترافیک نوروزی فراهم کرده بود و کارشناسان این شرکت در ایام نوروز در شیفت های 24 ساعته در محل کار خود حضور داشتند تا مکالمات هموطنان عزیز در این ایام بدون هیچ اختلالی و با کیفیت مطلوب برقرار شود.