۱۳ اسفند ۱۳۹۶

مستند سازی املاک دولتی یکی از تکالیف قانونی در بخش حقوقی است و باید اموال دارای سند رسمی باشد .
فرهاد معارفی نایب رئیس هیأت مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت که در سومین کارگاه آموزشی کارشناسان، مشاوران و رابطین حقوقی شرکت ارتباطات زیرساخت سخن می گفت با اعلام این مطلب افزود : مستند سازی اموال غیر منقول یکی از امور مهم حقوقی سازمان ها و شرکت ها می باشد که انجام بهینه آن برای حفظ سرمایه و دارایی های سرمایه ای امری ضروری و اجتناب ناپذیر است .
نایب رئیس هیأت مدیره با تأکید بر اهمیت این بخش خاطر نشان کرد : برای رفع موانع اجرایی و سند دار کردن اموال دولتی در چهارچوب قانون , حوزه حقوقی شرکت عهده دار دو نقش اساسی است , یکی نقش پیشگیرانه است که با مدون سازی قوانین , مجموعه را از آسیب های احتمالی مصون می کند و در مرحله بعد اگر با وجود تمامی تمهیدات با مشکلاتی مواجه شد با مصالحه یا از طریق دستگاه قضایی موضوع را به نتیجه برساند .
وی ضمن اشاره به حفظ و حراست و نگهداری از بیت المال و اموال دولتی گفت : از زمان جداسازی شرکت ارتباطات زیرساخت از مخابرات , برای شفاف سازی اموال غیر منقول و مستند سازی آن تلاش های زیادی صورت گرفته است .
معارفی یادآور شد : دستورالعمل جامعی برای جبران خسارت فیبر نوری در حال تهیه و تدوین می باشد تا معارضین و خسارت زنندگان به شبکه فیبر نوری ملزم باشند این زیان ها را جبران کنند .
نایب رئیس هیآت مدیره همچنین تأکید کرد : با توجه به وظایف شرکت ارتباطات زیرساخت , در خصوص اجرای فیبر بین استانی , برای جلوگیری از اجرای این مسیرها توسط سایرین باید تدابیر لازم اندیشیده شود .
وی در خصوص تعیین تکالیف مراکز مایکروویو افزود : با توجه به فناوری به روز فیبر نوری , این مراکز سهم پایینی در تأمین ارتباطات دارند و شماری از آنها بدون استفاده بوده و هیچ نیرویی آنجا مستقر نیست و برخی از این مراکز نیز فاقد ترافیک هستند که باید راهکارهایی در این خصوص اندیشیده شود تا هزینه های ایجاد شده برای شرکت تا حد ممکن کاهش یابد .