سرمایه گذاری برای تولید

اهدای لوح تقدیر به شرکت های فعال در حوزه ارتباطات برای همکاری با ستاد بازسازی عتبات عالیات

۱۷ دی ۱۳۹۶

آرشیو آخبار
اهدای لوح تقدیر به  شرکت های فعال در حوزه ارتباطات  برای همکاری با  ستاد بازسازی عتبات عالیات
طی مراسمی با حضور مهندس رادکانی معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت ، اسداله همتی مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد و رسیدگی به شکایات شرکت ارتباطات زیرساخت و رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ، از شرکت های فعال در حوزه ارتباطات برای همکاری با ستاد بازسازی عتبات عالیات تقدیر شد .

  طی مراسمی  با حضور مهندس رادکانی  معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت ، اسداله همتی مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد و رسیدگی به شکایات شرکت ارتباطات زیرساخت و رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،از شرکت های فعال در حوزه ارتباطات  برای همکاری با  ستاد بازسازی عتبات عالیات  تقدیر شد .

در این مراسم اسداله همتی با اهدای لوح سپاس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  ازخدمات   شرکت های فعال در حوزه ارتباطات  و نمایندگان شرکت های  تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای همکاری با این ستاد، تقدیر کرد .

در مراسمی که با حضور مهندس رادکانی  معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت ، اسداله همتی مدیر کل دفتر مدیریت عملکرد و رسیدگی به شکایات شرکت ارتباطات زیرساخت و رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ،مهندس افضلی معاون هماهنگی جذب و کمک های مردمی ستاد باز سازی عتبات عالیات ، مجتبی جوانبخت دستیار وزیر درامور جوانان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات  برگزار شد، اسداله همتی با اهدای لوح سپاس وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  ازخدمات   شرکت های فعال در حوزه ارتباطات  و نمایندگان شرکت های  تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات برای همکاری با این ستاد، تقدیر کرد .

وی در این مراسم با اشاره به استقبال خوب شرکت های خصوصی  و سازمان ها و شرکت های وابسته  به  وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از  همیاری  و کمک به  ستاد بازسازی  برای ارایه خدمات به زائرین گفت:استقبال دوستان در این زمینه چشمگیر بود  و در این دو سال شاهد همکاری تنگاتنگ این مجموعه در این زمینه بودیم  وآمادگی هرچه بیشتر برای ارایه خدمت به ستاد بازسازی هستیم .

در ادامه مراسم مهندس رادکانی  معاون فنی شرکت ارتباطات زیرساخت   با تقدیر و تشکر از خدمات  اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات گفت:امیدوارم همه ما با همکاری و هماهنگی نقشی موثر در خدمات  رسانی به  ستاد بازسازی داشته باشیم.

وی با اشاره  به این نکته   که خدمات این کمیته  تنها به اربعین محدود نمی شود گفت: عزیزانی که به عتبات عالیات مشرف می شوند از خدمات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات استفاده خواهند کرد و هدف کمیته  ارتقای کیفیت خدمات  این مجموعه بوده است  و بر همین اساس مصوب شد که کمیته ارتقای کیفیت خدمات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات یک کمیته دائمی  و دارای یک دبیرخانه باشد  تا بتواند همواره خدمات مورد نیاز زائران را با کیفیت بهینه در اختیار آنان قرار دهد.

مهندس افضلی معاون هماهنگی جذب و کمک های مردمی ستاد باز سازی عتبات عالیات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات   با ارایه گزارشی از روند  توسعه  و باز سازی حرم ابا عبد الله الحسین(ع)  تصریح کرد:: مسیری را که امسال پشت سر گذاشتیم  با شکوه تر از سال گذشته طی کردیم .

وی افزود: کمیته جمع آوری نذورات وزارت ارتباطات  و فناوری اطلاعات از بدو بازسازی  با کمک هایی که اپراتورها کردند،توانست خدمات مناسبی برای اسکان و تغذیه زائرین فراهم کند.

مجتبی جوانبخت دستیار وزیر درامور جوانان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه گفت : من به نمایندگی از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از تلاش ها و خدمات ارزشمند این شرکت ها برای ارایه خدمات ارتباطی به زائران اربعین تقدیر و تشکر می کنم .

در پایان مراسم لوح سپاس با امضای  مهندس محمد جواد آذری جهرمی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و آقای همتی  رییس ستاد بازسازی عتبات عالیات در حوزه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به نمایندگان شرکت های حوزهICT ،اهداء شد .

 

 

دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
اهدای لوح تقدیر به شرکت های فعال در حوزه ارتباطات برای همکاری با ستاد بازسازی عتبات عالیات