سرمایه گذاری برای تولید

شبکه ملی اطلاعات زیرساخت اشتغال کشور است

۱۹ بهمن ۱۳۹۵

آرشیو آخبار
شبکه ملی اطلاعات زیرساخت اشتغال کشور است
حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکه ملی اطلاعات زیرساخت توسعه و اشتغال در جامعه است .

حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات و شبکه ملی اطلاعات زیرساخت توسعه و اشتغال در جامعه است .

مهندس آذری جهرمی معاون وزیر ، رئیس هیأت مدیره و مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت که در جلسه شورای اداری استان سمنان در سالن اجتماعات استانداری این استان حضور یافته بود با اعلام این مطلب افزود : امروزه حوزه ICT به عنوان پیشران توسعه در کشور نقش پررنگی در اشتغال و رونق کسب و کار در کشور ایفا می کند که اشتغال زایی 130 هزار نفر در سال گذشته از مزایای توجه به این بخش است .

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت : سرمایه گذاری 20 هزار میلیاردی صورت گرفته در حوزه ICT نشانگر توجه ویژه دولت تدبیر و امید به بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات است .

مهندس آذری جهرمی خاطر نشان کرد : با توجه به اهمیت رونق کسب و کار در فضای مجازی و مقابله با بحران بیکاری از سوی دولت یازدهم گام های بزرگی برای اشتغال و جذب فارغ التحصیلان و جوانان نخبه و خلاق برداشته شده است .

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت در پایان با اشاره به ظرفیت های ارتباطی استان سمنان گفت : با سرمایه گذاری بالغ بر 350 میلیارد ریال در بخش های فیبر - شبکه انتقال ، دیتا و IP داخلی گام های اساسی برای افزایش چندین برابری ظرفیت های ارتباطی استان برداشته شده است .

دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
شبکه ملی اطلاعات زیرساخت اشتغال کشور است