سرمایه گذاری برای تولید

نخستین جلسه به روز رسانی سیستم مدیریت کیفیت شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار شد

۲ مهر ۱۳۹۶

آرشیو آخبار
نخستین  جلسه به روز رسانی سیستم مدیریت کیفیت شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار شد
نخستین جلسه به روز رسانی سیستم مدیریت کیفیت از« ISO9001:2008 »به نسخه 2015با حضور مدیران و نمایندگان کیفیت شرکت ارتباطات زیرساخت در محل سالن شهید نصرالهی برگزار شد.
Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA MicrosoftInternetExplorer4



در این جلسه دکتر نادری مشاور و مدرس سیستم های مدیریت کیفیت این سیستم را مرجعی برای تعریف، استقرار ،تحلیل ریسک و تعریف شاخص های کلیدی فرآیند های سازمان ها دانست.

وی در ادامه گفت:  چهار مولفه مهم در یک فرآیند   هدف،منابع،اثر بخشی  وکارایی است .

دکتر نادری در طبقه بندی فرآیند های یک سازمان آنها را به فرآیندهای مشتری مدار ،پشتیبان ،مدیریت تقسیم بندی کرد .

وی  مدل چارچوب کاری« ETOM» رابه عنوان  شیوه مدیریت  شرکت  های مخابراتی  مدرن  تعریف کرد و افزود: چارچوب فرآیندهای مخابراتی که   به شکل اختصاصی برای صنعت مخابرات، تدوین شده است  باید توسط اپراتور ها اجرا شوند تا بتوانند کیفیت خدمات خود را به سطح مورد نیاز و مطلوب مشتریان نزدیک کنند.

 

دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
نخستین جلسه به روز رسانی سیستم مدیریت کیفیت شرکت ارتباطات زیرساخت برگزار شد