سرمایه گذاری برای تولید

بستر های زیر ساختی سرویس های نوین در قم فراهم شده است

۱۶ فروردین ۱۳۹۶

آرشیو آخبار
بستر های زیر ساختی سرویس های نوین در قم فراهم شده است
مهندس ترابیان مدیر کل ارتباطات زیرساخت استان قم نهم فروردین ماه سال جاری طی مصاحبه ای با خبرگزاری صدا وسیما با اشاره به افزایش یک ونیم برابری ظرفیت شبکه ارتباطی قم گفت: علاوه بر سرویس های قبلی از این پس مردم می توانند از سرویس های نوین تلویزیون های تعاملی و اینترنتی هم استفاده کنند .

 ترابیان تصریح کرد: زیر ساخت های مورد نیاز  این سرویس ها فراهم شده و مردم می‌توانند با سرعت و کیفیت مناسب از آن بهره‌مند شوند .

مدیرکل ارتباطات زیرساخت استان قم همچنین از آماده شدن زیرساخت‌های لازم ارتباطی برای فاز ۳ شبکه ملی اطلاعات در قم خبر داد و اظهار داشت : مردم می توانند با هزینه کمتر از سرویس اینترنت داخلی بهره مند شوند .

ترابیان به اجرای طرح های اقتصاد مقاومتی این شرکت اشاره کرد و افزود: خریدکابل های  فیبر نوری از کارخانجات داخلی انجام شده  است، همچنین سیستم های انتقال منطبق با تکنولوژی بروز  تولید داخل فانا در مسیر تهران، قم،سلفچگان استفاده شده است .

مدیرکل ارتباطات زیرساخت استان خاطرنشان کرد : قم هم اکنون نزدیک به  780  کیلومتر شبکه فیبر نوری برخوردار است و از این جهت که مسیر ارتباط ترانزیت شمال- جنوب کشور است کیفیت ارتباطات در آن بسیار مناسب و بدون قطعی است و کیفیت  ارتباطات نیز تا حد قابل قبولی افزایش یافته است .

 

دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
بستر های زیر ساختی سرویس های نوین در قم فراهم شده است