سرمایه گذاری برای تولید

مرکز پاسخگویی شرکت ارتباطات زیرساخت و کتابخانه مرکزی این شرکت به بهره برداری رسید

۲۰ بهمن ۱۳۹۵

آرشیو آخبار
مرکز پاسخگویی  شرکت ارتباطات زیرساخت و کتابخانه مرکزی این شرکت به بهره برداری رسید
با حضور مهندس اسماعیل رادکانی عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت ،مجید خباز معاون توسعه و مدیریت منابع و و جمعی از مدیران شرکت ارتباطات زیرساخت مرکز پاسخگویی ،دبیر خانه و کتابخانه مرکزی این شرکت به بهره برداری رسید .

در این مراسم مهندس رادکانی با تاکید بر به کار گیری فناوری اطلاعات در بخش پاسخ گویی و دبیر خانه  آن را شیوه ای  مناسب  برای کاهش مراجعات دانست.

وی در ادامه با اشاره به استفاده از عملیاتی کردن  راهکار صدور شماره پیگیری برای ارباب رجوع ،اجرایی کردن   آن را در شرکت ارتباطات زیرساخت دور از ذهن نداست و توضیح داد بسیاری از سازمان ها این شیوه را درپیش گرفته اند به نحوی که دیگر نیاز به مراجعه حضوری افراد برای پیگیری کار نیست .

عضو هیات مدیره شرکت ارتباطات زیرساخت همچنین تجمیع دبیر خانه واحد ها   را  مثبت تلقی کرد و افزود : با الکترونیکی شدن فرایند ثبت نامه ها ، ضمن کاهش نیرو در این بخش،   از کارکنان متخصص  این واحدها در بخش های تخصصی و کارشناسی استفاده خواهد شد.

در ادامه همچنین کتابخانه مرکزی شرکت ارتباطات  زیرساخت مورد بهره برداری قرار گرفت ،مهندس رادکانی این طرح را گامی ارزشمند ارزیابی کرد و پیشنهاد داد: از سایر منابع الکترونیکی و کتاب ها در همه معاونت ها برای غنی تر کردن منابع کتابخانه  استفاده شود.

در آغاز مراسم مجید خباز معاون توسعه و مدیریت منابع با تشریح هدف از  راه اندازی مرکز پاسخ گویی، آن را گامی در جهت سلامت اداری مجموعه دانست .

وی با اشاره به این نکنه  که  از هر اداره کل نماینده ای در این بخش حضور خواهد داشت توضیح داد :به این ترتیب  ارتباط ارباب رجوع و اداره کل  تنها از این طریق  این مرکز امکان پذیر خواهد بود و    در نهایت  ارباب رجوع از تردد مضاعف  در مجموعه، برای پیگیری کار  بی نیاز می شود.

در ادامه مجید خباز با تشریح نحوه تامین منابع کتابخانه، توضیح داد: این مجموعه به زودی با منابع بیشتری تکمیل تر می شود .

دسترسی‌پذیری
بزرگنمایی متن
کوچکنمایی متن
بزرگنمایی
کوچکنمایی
عدم نمایش تصاویر
نمایش لینک
فایل صوتی
کنتراست
اشباع
فاصله خط
فاصله متن
تغییر نوع قلم
رنگ زمینه
طوسی ۱
طوسی ۲
بژ
رنگ متن
آبی
قرمز
زرد
راهنمای خواندن
پاک کردن
مرکز پاسخگویی شرکت ارتباطات زیرساخت و کتابخانه مرکزی این شرکت به بهره برداری رسید