به مناسبت هفته بسیج، مراسم صبحگاه با حضور جمعی از بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید زرین مدیریت ارتباطات زیرساخت استان اصفهان در مجتمع ارتباطات مخابراتی شهید بهشتی (sc1) اصفهان برگزار شد.
در پنجم آذرماه سال جاری مصادف با سالروز تشکیل بسیج مستضعفین به فرمان حضرت امام خمینی (ره)، مراسم صبحگاه با حضور جمعی از بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید زرین مدیریت ارتباطات زیرساخت استان اصفهان در مجتمع ارتباطات مخابراتی شهید بهشتی (sc1) اصفهان برگزار شد.
در این مراسم ضمن پخش کلیپ ایثارگری و جانفشانی بسیجیان دوران دفاع مقدس، فرمانده پایگاه با تبریک این روز بزرگ به بیان ویژگی¬های بسیجیان پرداخت و با استناد به زندگی¬نامه شهید عبدالحسین برونسی علت جاودانه شدن نام این بزرگواران را اخلاص و ایمان آنان معرفی نمود. در پایان آقای علیرضا فروتن از بسیجیان و رزمندگان دفاع مقدس خاطرات خود را از این دوران به یاد ماندنی بیان نمود.
همچنین به مناسبت فرارسیدن هفته بسیج و گرامیداشت فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی توسط بسیج ادارات ناحیه امام رضا (ع) استان اصفهان در برگزار شد. مهندس محمدخانی مدیر ارتباطات زیرساخت استان اصفهان به همراه فرمانده و بسیجیان پایگاه مقاومت بسیج شهید عبدالرسول زرین در این مسابقات حضور یافتند.