با پایان مسابقات المپیاد ورزشی ارتباطات (بخش مدیران) در شهر بابلسر استان مازندران، تیم های برتر معرفی شدند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، آخرین روز المپیاد ورزشی ارتباطات در بخش مدیران، پس از تجمیع امتیازهای کسب شده، تیم های برتر معرفی شدند که بر همین اساس شرکت مخابرات ایران در جایگاه نخست مسابقات قرار گرفته و جام طلایی المپیاد مدیران را از آن خود کرد، سکوی نقره ای مسابقات به ستاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تعلق یافت و رتبه سوم نیز به شرکت ارتباطات زیرساخت رسید.
این مسابقات در پنج رشته ی ورزشی فوتسال، فوتبال دستی، شنا (کرال و قورباغه)، دارت و تیراندازی (تفنگ و تپانچه) با حضور ورزشکارانی از ستاد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران، شرکت ارتباطات زیرساخت، سازمان فناوری اطلاعات، منطقه ویژه اقتصادی و خدمات هوایی پیام، شرکت مخابرات ایران از پنجم تا هفتم اردیبهشت ماه برگزار شد.
المپیاد ورزشی ارتباطات، تا پانزدهم اردیبهشت ۱۴۰۳ در شهر بابلسر ادامه خواهد داشت که در ادامه این رقابت ها بیش از یکصد و پنجاه بانوی ورزشکار و حدود سیصد و پنجاه ورزشکار مرد در رقابت هایی جداگانه به مصاف یکدیگر خواهند رفت.
ویژگی شاخص این مسابقات تاکید بر منش پهلوانی و برنامه ریزی رویدادهای فرهنگی اعم از دیدار با خانواده شهدا و جانبازان، برگزاری مسابقات فرهنگی، پخش فیلم های سینمایی با موضوعات فرهنگی و اجتماعی و .. است