سال 1403- جهش تولید با مشارکت مردم
رئیس جمهور :

تمام اقدامات دولت باید دارای پیوست رسانه ای باشد

تمام اقدامات دولت باید دارای پیوست رسانه ای باشد
آیت‌الله ابراهیم رئیسی رئیس‌جمهور که صبح امروز در همایش ملی جهاد تبیین و اطلاع رسانی هنرمندانه در سالن اجلاس سران سخن می‌گفت، با اعلام این مطلب اظهار داشت: هنر در روایت‌گری است. اولین، جامع‌ترین، گویاترین و قانع‌کننده‌ترین روایت باید از سوی فعالان روابط‌عمومی صورت بگیرد، در غیر این صورت کار، سخت و پر زحمت خواهد بود.

رئیس‌جمهور گفت: برخی افراد سعی دارند خوب را بد و بد را خوب جلوه دهند. می‌خواهند ادراک را عوض کنند، نقاط ضعف را بزرگ جلوه دهند و نقاط قوت را کوچک‌سازی کنند و آن‌ها را کم نشان دهند. این همان جنگ رسانه‌ای است که امروز با آن مواجه هستیم.

رئیس‌جمهور با تأکید بر ضرورت جهاد تبیین گفت: ۴۳ سال جهاد، دفاع، ایستادگی، اقدامات خلاقانه و ابتکاری، پیشرفت‌های بسیار در حوزه علم و فناوری در کشور صورت گرفته است که باید تنویر افکار عمومی می‌شد  ولی در زمان خود انجام نشد و دشمن برخی گره‌های ذهنی را ایجاد کرد. همین گره‌های ذهنی به یک ادراک نادرست تبدیل شد و این ادراک نادرست به تصمیم ناصحیح و اعمال ناشایست منجر شد. افراد مطلع باید این گره‌های ذهنی را باز کنند. وی تصریح کرد: روابط‌عمومی‌ها پل میان مردم و مسئولان هستند این پل دوطرفه است یعنی هم باید سخنان مردم را به مدیران و هم سخنان مدیران را به مردم انتقال دهند. هم سیاست‌های مصوب را برای مردم تبین کنند و هم سؤالات مردم را برای مسئولان بازگو کنند‌.

وی با بیان این‌که در جهاد تبیین باید از دشمن شناخت کامل پیدا کرد، تصریح کرد: همان‌طوری که مقام معظم رهبری هم بارها تأکید کرده‌اند؛ نیاز امروز جامعه و کشور جهاد تبیین است جهادگر باید توانایی و رسالت خود را ببیند و از طرفی با ظرفیت‌های دشمن هم آشنا شود تا اقدامات خود را متناسب با آن تنظیم کند. 

رییس جمهور در پایان گفت: دشمن سعی می‌کند تا نقاط قوت را کوچک نشان دهد و در نقاط ضعف بزرگ‌نمایی کند پس باید متناسب با همین جنگ و نیازهای آن آرایش خودمان را تعریف کنیم. در همایش ملی یک روزه جهاد تبیین و اطلاع رسانی هنرمندانه که با حضور مدیران و مسئولان روابط‌عمومی سازمان‌ها و دستگاه‌های اجرایی سراسر کشور برگزار شد، محسن خرامید رییس مرکز روابط عمومی واطلاع رسانی وزارت ارتباطات وفناوری اطلاعات به همراه مدیران کل و رؤسای روابط عمومی  مراکز و سازمان‌های تابعه حضور داشتند.

۲۶ آبان ۱۴۰۱
  • ساختمان مرکزی تهران، خیابان شریعتی، نرسیده به پل سیدخندان، ورودی 17
۵۵۶ نفر
۴۵,۰۱۹,۲۶۷ نفر
۵۵,۴۲۴ نفر
۸۳,۱۵۲ نفر
۱۷ فروردین ۱۴۰۳
۱۴۰,۷۵۳ نفر
18.97.14.87
Unknown Other
USA USA
عناوین آبی
عناوین قرمز
افزایش سایز قلم
کاهش سایز قلم
بزرگ نمایی
کوچک نمایی
بازگشت به پیشفرض